Mixtravel – Kroatien inte för exploaterat

Mixtravel – Kroatien inte för exploaterat

Kroatien har utvecklats genom åren! Landet sågs förut som ett mycket lugnare och mer prisvänligt alternativ till Italien.
I dag kommer det lite fler turister och semesterfirare till landet. Men det hindrar inte mig att ge mig iväg till detta vackra land.

Den lilla ön Lopud

Några liknar ön Lopud vid Capri som ligger utanför södra Italiens kust. Men här finns det inte så många turister som det gör i Italien.
En häftig, mystisk och medtagande klippö, dit du kommer seglande och ser stora klippor som reser sig upp ur havet, som en krona. Den här ön ligger längst från den kroatiska kusten, men väl framme kan du ta en simtur i det vackra, klara och rena vattnet. Utforska grottorna och gå på upptäcktsfärd!

Fantastisk mat långt från fastlandet

Att du är så långt från fastlandet betyder inte att du får det sämre eller att du missar något av den härliga maten som Kroatien har att bjuda på!
Maten här är nämligen fantastisk! Det finns jättemånga bra restauranger och skulle det inte finnas plats på de mest populära (som t.ex. Vila Kaliopa) så finns det ingen anledning till panik. Mindre restauranger bjuder på lika många goda rätter, som du kan avnjuta tillsammans med ett gott glas vin eller vad du nu är sugen på.