Sri Lanka

Sri Lanka

Ett otroligt vackert land med otroligt mycket att bjuda på för turister! På Sri Lanka möts man alltid av en glad och välkomnande befolkning som tar emot en med öppna armar.

Här kommer tre upplevelser som du verkligen inte vill missa.

Wijaya Beach

På Wijaya Beach, inte långt från Unawatuna, är stämningen trevlig och det finns god mat samt en fin strand med goda möjligheter till snorkling. Det är ett måste att uppleva detta!
Och besök den charmiga och häftiga restaurangen döpt efter stranden ”Wijaya Beach” och få dig något delikat i magen.

Cabanas

Många av ställena på Sri Lanka drivs av familjer, så du kan verkligen komma lokalbefolkningen inpå livet. Du kan bo i små trähyddor, även kallat Cabanas, där det ingår en god, hemlagad måltid i priset. Det är ett häftigt sätt att uppleva Sri Lanka på. Se till att boka stället hemifrån, så är du på den säkra sidan.

Unawatuna

Från flygplatsen till Unawatuna tar det cirka fyra timmar. Här kör du längs kusten nästan hela vägen, det är en vacker tur så titta ut genom fönstret! På vägen ser du en massa hotell, restauranger, små caféer och yogaställen nere vid stranden. Du får en jättefin överblick över vad som väntar dig på semestern.