Varför Paris?

Varför Paris?

Paris är ju känt som kärlekens stad. Men om du inte är förälskad då? Paris har ändå något för alla! Oavsett om du är ensam, med vänner, din partner, man eller fru. Det finns massor med saker att se och uppleva, så om du behöver en längre weekend – eller kanske en hel vecka – i en vacker stad som Paris, så er det bara att åka iväg. Var bara förberedd på att det inte är helt billigt i den här staden!

Två saker som måste upplevas!

Eiffeltornet

Det är självklart något man måste se när man är i Paris. Men man ska inte vara rädd för att stå länge i kö till hissarna! Man kan självklart också välja att gå uppför de många trapporna, men om man inte känner för lite hårt arbete, är det inte rätt väg att gå. Lyckligtvis finns det flera nivåer att välja mellan där man kan ta en liten paus. Det finns också kaféer, men de är väldigt dyra, så om man vill vara lite förberedd kan man ta med lite extra att dricka. Men viktigast av allt: kameran! Du kan få några fantastiska bilder på vägen och i synnerhet från toppen!

Den gamla Triumfbågen

Du kan få en fantastisk utsikt från toppen av bågen! Du kan komma dit upp med hjälp av hiss, men om kön är för lång kan du ta trapporna. Det är helt klart en utsikt som måste ses! Du hittar den i slutet av Champs-Élysées. Lite historia: de började bygga den 1806 för att hylla den franska armén. Trettio år senare stod den 50 meter höga Triumfbågen klar. Det är helt klart en sevärdhet som måste upplevas! Återigen, kom ihåg kameran för att kunna föreviga det.