Sunny Beach 2016 – både för unga och vuxna!

Sunny Beach 2016 – både för unga och vuxna!

Om du är ung till sinnet, eller bara har behov av avslappning så har Sunny Beach massor att erbjuda, oavsett om du är ung, vuxen eller förälder. Det finns alla möjligheter: strand, fest och familjehotell. Det är i det närmaste fritt fram, du väljer själv!

Du får massor för pengarna!

Du får helt klart valuta för dina pengar. Det finns massor med olika restauranger med olika saker att äta. Och det är extremt billigt, nästan oavsett vilket ställe du väljer. Det finns också massor med barer, diskotek och så vidare som har bra erbjudanden med Happy hour, eller särskilda priser på olika tider, så det går alltid att spara pengar! Tro mig, du kommer bli överraskad! Det finns också marknader där du kan köpa souvenirer och kläder, och man kan alltid pruta om priset, även om varans fasta pris är överkomligt.

Sanden och havet

Sanden är varm och vattnet är vått. En otroligt ren och fin strand, som kan nyttjas av både unga och vuxna med barn. Stranden är mycket välskött och det finns ingen småsten i sanden, och inga farliga djur i havet. Så ta fram cyklopet och snorkeln och hoppa i!

Så många möjligheter på ett och samma ställe

Du kan göra allt här, det finns massor av underhållning. Det finns ett jättebra utbud av faciliteter, som segling, windsurfing, vattenskidor och en massa andra grejor för vattensport. Du kan prova att spela tennis, köra gokart, spela beachvolleyboll och om du är mer för minigolf så finns det också! Om du är på festsemester som ung har du kommit till precis rätt ställe för att kunna löpa amok på alla de olika barerna, pubarna och nattklubbarna som har öppet tills solen går upp.