Seychellerna: närmaste du kommer paradiset

Seychellerna: närmaste du kommer paradiset

115 fantastiska öar och Sol året om.

Ögruppen, som ligger några hundra kilometer utanför Afrikas östkust i Indiska Oceanien, bjuder på massivs av vykortsvackra stränder. Och med en temperatur på runt 30 grader året om ligger bad högt upp på att-göra-listan. Bird Island, är en jätteliten ö med blott ett enda eko-hotell och nås med flyg från huvudön Victoria. På ö La Digue, en bilfri plats där turismen är starkt reglerad, hittas exempelvis stranden Anse Source D´Argent.

Ett minne för livet!

Att koppla av kanske det givna svaret bör vara, men väl på plats är snorkling (eller dyk för den med certifikat) givet. Korallreven som omger ögruppen bjuder på en fantastisk upplevelse med mängder av härliga färggranna fiskar och andra vattendjur, ett minne för livet!