Mer om USA

Mer om USA

Under 2014 spenderade jag nästan 5 månader i USA. Till största del Las Vegas men hann med fler andra platser till. Bland annat Orcas Island i nordöstra USA, Florida och en roadtrip i södra Utah bland spektakulära nationalparker.

2015 och USA.se

2015 är ett år där det troligtvis blir lite förre resor till USA men såklart någon vecka här och där. Vi kommer istället att försöka under året att lägga lite fokus på vår nya hemsida om USA,  I slutet på förra året blev flertalet landsdomäner tillgängliga och vi bestämde oss för att försöka knyta åt oss denna mycket fina domän, vilket vi lyckades med. Sidan har lanserats och där är mycket bra information om tex hyrbil i USA, men även inreseregler, USA fakta, intressant flyginformation med samtliga direktflyg och mycket mer.

Olika resmål i USA

På vår nya sida kommer det att löpande under närmaste 1-2 året att komma mer och mer reseinformation om olika resmål i USA. Förutom de vanliga och populäraste resmålen som Kalifornien, Florida, New York och Las Vegas ska vi försöka göra en bra guide till Hawaii och Alaska som är fantastiska platser som tyvärr är lite längre bort och därför får mindre besökare. För den som gillar natur är Alaska ett underbart resmål. Utöver dessa resmål är USA fullproppat avunderbara nationparker runt om USA.